Pret's Hot

Vores Hot Chefs bager små partier af gangen, da hylderne skal være fyldt med friskbagte og frisklavede lækkerier. Så hellere lidt ad gangen, men ofte. Direkte fra ovnen. Og direkte fra hylderne til dig. Varmt og lækkert.

Valgt: Ryd alle filtre:

Toast med Chipotle-kylling

Brød med britisk kyllingebryst, blød Greve-ost, en håndfuld frisk spinat, skiver af rødløg og toppet med vores røgfyldte, krydrede chipotle-ketchup.

Toast med brie, avocado og tomat

Denne klassiske toast kombinerer vores franskbrød, lagret brie, friske skiver avocado, søde stegte tomater og frisk basilikum. Toppes med en smule citronsaft og et drys krydderier. Enkelt og lækkert. Bemærk…

Toast med tun

En toast med en selvsikker smag. Generøse stykker tun med Grevé-ost, rødløg og en klat mayonnaise i mellem to skiver af vores hjemmebagte brød. En lækkerbisken, som ristes ved bestilling.

Kylling og bacon

Kyllingebryst, bøgerøgt bacon og friskskåret tomat serveret i vores syvkornsbrød (vi har talt efter) med babyspinat og smeltet Grevé.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >