Te og varme drikke

Økologisk kaffe, te, urtete, frugtte og økologisk varm chokolade.

Valgt: Ryd alle filtre:

Sort Americano

Alle Pret's espresso-baserede drikkevarer starter med et helt shot (Pret-basen, som vi kalder det). Så det eneste, Pret gør, er at tilsætte varmt vand? Nej, så nemt er kaffebrygning nu ikke!

Grøn te

Denne friske, grønne te er pakket med antioxidanter og suppleres med en smag af økologisk citrongræs, mango og ananas for at give dig et frugtagtigt løft når som helst.

Pebermyntete

Sød, forfriskende og noget så beroligende (især i maven). Denne te er en klassisk pebermyntete med et strejf af grøn mynte – og den er helt koffeinfri!

Hvid Americano

Alle Pret's espresso-baserede drikkevarer starter med et helt shot (Pret-basen, som vi kalder det). Så det eneste, Pret gør, er at tilsætte varmt vand og en smule mælk? Nej, så nemt er kaffebrygning nu ikke!

Cappuccino

Alle Pret's espresso-baserede drikkevarer starter med et helt shot (Pret-basen, som vi kalder det). Kunsten at lave vores Cappuccino opstår, når vores barista varmer mælken.

Mokka

Alle Pret's espresso-baserede drikkevarer starter med et helt shot (Pret-basen, som vi kalder det). Al den indsats, vi lægger i vores Latte, lægger vi også i vores Mokka, men med et twist af chokolade... Den her…

Flat White

Alle Pret's espresso-baserede drikkevarer starter med et helt shot (Pret-basen, som vi kalder det). Hemmeligheden bag at lave en Flat White ligger i mælken.

Varm chokolade

Vi bruger et chokoladepulver af høj kvalitet, pisket og toppet med økologisk dampet mælk og chokoladestøv for at skabe en lækker cremet og rig varm chokolade. I nogle butikker tilføjer vi søde mini-skumfiduser,…

Morgenmadste

De fineste sorte teblade fra Uva-regionen på Sri Lanka gør hele forskellen for denne rige, forfriskende og genoplivende klassiske te. Den klassiske te, vi alle er vokset op med, og så endda økologisk.

Earl Grey-te

Feinschmeckerens favorit: Denne økologiske fairtrade-te er infunderet med en delikat økologisk bergamotsmag, der giver en let og aromatisk te til enhver tid på dagen. Serveres traditionelt set sort, men du er…

Flat White m. kokos

Pret's økologiske espressobase og omhyggeligt strakt økologisk kokosnød (i stedet for mælk). En Flat White uden mælkeprodukter.

Latte m. kokos

Vores økologiske espressobase med dampet økologisk kokosnød (i stedet for mælk). Et mælkefrit bud på en ægte klassiker.

Mokka m. kokos

En stærk espresso-base med økologisk chokoladepulver og forsigtigt dampet økologisk kokosnød (i stedet for mælk), så den er helt fri for mælkeprodukter.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >