Morgenmad

Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så vi har naturligvis en lækker og varieret morgenmadsmenu, som du kan vælge fra.

Valgt: Ryd alle filtre:

Fransk smørcroissant

Vores croissanter har den samme smag og lethed som en klassisk fransk croissant. Det er, fordi de bliver lavet med smør fra Charentes (Frankrig) og bliver friskbagt i alle Pret-caféer.

Chokoladecroissant

Opskriften på vores croissanter med chokolade og hasselnødder blev udarbejdet af et hold geniale konditorer i Frankrig. Det eneste, de havde, var fransk mel, fint usaltet smør og verdens fineste kakao. Perfekt…

Mandelcroissant

For at lave vores mandelcroissant folder vi en rig mandelmasse ind i vores lette croissant-dej. Nybagt på hver Pret-café – den perfekte balance mellem nødder og sødme.

Rosinsnegle

Delikat croissant-dej lagdelt med fint usaltet smør, strøet generøst med rosiner og bagt til perfektion i vores bagerovne.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >