Morgenmad

Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så vi har naturligvis en lækker og varieret morgenmadsmenu, som du kan vælge fra.

Valgt: Ryd alle filtre:

Fransk smørcroissant

Vores croissanter har den samme smag og lethed som en klassisk fransk croissant. Det er, fordi de bliver lavet med smør fra Charentes (Frankrig) og bliver friskbagt i alle Pret-caféer.

Chokoladecroissant

Opskriften på vores croissanter med chokolade blev udarbejdet af et hold geniale konditorer i Frankrig. Det eneste, de havde, var fransk mel, fint usaltet smør og verdens fineste kakao. Perfekt sprød og bagt til…

Mandelcroissant

For at lave vores mandelcroissant folder vi en rig mandelmasse ind i vores lette croissant-dej. Nybagt på hver Pret-café – den perfekte balance mellem nødder og sødme.

Rosinsnegle

Delikat croissant-dej lagdelt med fint usaltet smør, strøet generøst med rosiner og bagt til perfektion i vores bagerovne.

Bircher Mysli

Gluten-fri granola, som har trukket natten over med yoghurt, honning og friskrevet æble. Toppes om morgenen med pistacienødder, granatæblekerner og blandede frø.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >