Salater

Prets kokke tilbereder vores salater af de bedste og mest friske ingredienser. Salaterne er et mix af klassikere og nye sammensætninger, og de er specielt designede til at gøre dig mæt og glad, ikke tung og træt.

Valgt: Ryd alle filtre:

Vild krebs og avocado

Vild krebs og håndskrællet, frisk, skiveskåret avocado på en generøs håndfuld friske salatblade. Serveres med en separat lille krukke fransk dressing, så du kan nyde din frokost både med og uden!

Tunsalat

En klassisk salat med en stor portion linefanget tun og frilandsæg. Derudover små, søde blommetomater og et drys kalamataoliven. Serveres med agurkeskiver, rødløg, fransk dressing og en citronbåd på en bund af…

Mezze salat

Et lækkert udvalg af Mezze-kombinationer: falafel af sød kartoffel, tapenade af rød peber, stegte peberfrugter, små blommetomater, agurk og feta. Serveres med vores klassiske franske dressing.

Pret's græske salat

I Pret's græske salat har vi blandet tomater og grillede peberfrugter med vores smuldrende og cremede fetaost, agurk, sorte Kalamata-oliven og frisk dild. Du får også vores franske dressing, som fungerer perfekt…

Proteinboks med laks

Røget laks med frilandsæg, skiveskåret avocado, soja-edamamebønner, babyspinat og en skive citron. Toppes med vores franske dressing og et drys krydderier.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >