Baguettes

Vi bager vores baguettes hele dagen, jo friskere jo bedre.

Valgt: Ryd alle filtre:

Kyllingecaesar og bacon

Skiver af kylling vendt i caeser-dressing garneret med vilde rucolablade og strøet med revet italiensk ost - afsluttet med tynde skiver sprød bacon.

Tunmayonnaise og agurk

Al vores tun er bugstribet og fanget med stang og line Til vores tunmayonnaise blander vi store flager af tun med vores egen velkrydrede mayonnaise. Med skiver af frisk agurk er dette en enkel og klassisk baguette.

Cheddar og pickles

Vores Croxton Manor-cheddarost er lagret i partier og bliver først brugt, når smagen er perfekt! Serveret på vores stenbagte baguette med Pret's pickles, stegte tomater fra Middelhavet, friske skiver rødløg og rucola.

skinke og Grevé-ost

Vores friskbagte baguette fyldt med skinke, skiver af svensk Grevé-ost og blandede salatblade. Toppet med vores sennepsmayonnaise. En sand Pret-klassiker. Fås også i Slim (halv størrelse, halv dej).

Avocado, Oliven & Tomater

Avocado i skiver med tapenade af kalamataoliven, stegte tomater og en håndfuld rucolasalat. Pyntes med friske basilikumblade og et drys ristede pinjekerner.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >