Sandwich

Alle Pret sandwich bliver håndlavet dagen igennem. Vi har hverken en stor sandwichmaskine eller for den sags skyld en stor sandwichfabrik, så alle sandwich bliver tilberedt og serveret samme dag. Inde i dag, ude i dag.

Valgt: Ryd alle filtre:

Røget laks

Lækker mad behøver ikke at være kompliceret. Tag f.eks. denne sandwich. Røget laks, citronsaft, sort peber og lidt smør på vores eget brød. Det er enkelt.

Vild krebs og rucola

En klassiker fra Pret: Et super-sundt valg med et godt indhold af protein, calcium, B-vitaminer og selen (en vigtig antioxidant).

Klassisk Super Club

En kombination af kylling, bøgerøget bacon, skiver af tomater, blandede salatblade, mayo af frilandsæg og krydderier. En sand Pret-klassiker.

Æggesalat

Æggesalat af frilandsæg, skiver af tomat, krydderier og en håndfuld rucolasalatblade.

Skinke & Ost

En enkel kombination af skinke og lagret cheddarost i skiver serveres på vores bløde fuldkornsbrød med lidt usaltet smør.

Tun & Agurk

Linefanget tun med mayonnaise, forårsløg, hakkede kapers og citronsaft serveres med agurkeskiver på vores smørsmurte fuldkornsbrød.

Super Grøn & Rød

Skiver af avocado dækket med vores tapenade fremstillet af ristet rød peber og cherrytomater. Pyntet med knasende frisk rød peber, kalamataoliven og en generøs håndfuld babyspinatblade.

Den Bedste BLT

En klassisk favorit med vores bedste opskrift nogensinde. Saftige tomater, bøgerøget bacon og en salatblanding med mayo af frilandsæg serveret på Prets maltbrød.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >