Sandwich

Alle Pret sandwich bliver håndlavet dagen igennem. Vi har hverken en stor sandwichmaskine eller for den sags skyld en stor sandwichfabrik, så alle sandwich bliver tilberedt og serveret samme dag. Inde i dag, ude i dag.

Valgt: Ryd alle filtre:

Røget laks

Lækker mad behøver ikke at være kompliceret. Tag f.eks. denne sandwich. Røget laks, citronsaft, sort peber og lidt smør på vores eget brød. Det er enkelt.

Kylling med avocado

Vi fylder denne sandwich med kylling, en hel avocado (i skiver, selvfølgelig) og basilikum. Afsluttet med blandede salatblade og vores yoghurtdressing. Det er en af vores favoritopskrifter.

Vild krebs og rucola

En klassiker fra Pret: Et super-sundt valg med et godt indhold af protein, calcium, B-vitaminer og selen (en vigtig antioxidant).

Klassisk Super Club

Vi har ikke kaldt denne sandwich "super" for ingenting - den har et utroligt højt proteinindhold, så den holder dig mæt hele eftermiddagen (så du ikke småspiser så meget).

Æggesalat

En simpel sandwich med et italiensk twist, æggesalat med skiver af tomat, Pret's krydderier og en sprød håndfuld frisk rucola. Lækkert cremet med et pebret twist!

Skinke & Ost

En enkel kombination af skinke og lagret cheddarost i skiver serveres på vores bløde fuldkornsbrød med lidt usaltet smør.

Tun & Agurk

Linefanget tun med mayonnaise, forårsløg, hakkede kapers og citronsaft serveres med agurkeskiver på vores smørsmurte fuldkornsbrød.

Super Grøn & Rød

Skiver af avocado dækket med vores tapenade fremstillet af ristet rød peber og cherrytomater. Pyntet med knasende frisk rød peber, kalamataoliven og en generøs håndfuld babyspinatblade.

Allergiguide

Det er utroligt vigtigt for os at vide, hvad præcis der er i vores mad (og hvad der ikke er). Hvis du vil vide mere om, hvad din mad indeholder, så tjek vores praktiske allergiguide.

Se allergiguide >